Ervaringen van bootcampers

Sporten is toch leuk!! 😉

Daniela T.

Ik was al een aantal jaren aan het trainen en merkte dat ik en beetje bleef steken. Ik heb Sam om advies gevraagd en ben met hem als persoonlijke trainer gaan trainen. Ongelooflijk hoe snel er resultaat te zien was. Het trainen werd er ook leuker door! Merci Sam

Daan

Buiten sporten is echt helemaal leuk.. Lekker in de ochtend het bos in met een gezellige groep is echt een aanrader.. Lekker bezig zijn om je conditie en je lichaam op orde te brengen samen met andere mensen. Zelf voelt het voor mij niet eens altijd als echt sport, het gaat gemakkelijk in groepsverband, ik vind het leuk, lekker en kom altijd met een zeer voldaan gevoel terug. Maar natuurlijk is het af en toe afzien.. maar dat is zo weer vergeten, je voelt je erna weer een stuk beter.. en uhh. ja, soms een paar dagen spierpijn.. 😉 maar daarna voel je je weer sterk!

Pauline

Sinds 2 maanden ga ik iedere zondag mee met bootcamp.
Mijn conditie was nogal slecht maar doordat je met een groep bezig bent is het goed vol te houden en mijn conditie is ondertussen al een heel stuk beter! Sam bedenkt iedere keer weer wat nieuws waardoor het nooit saai wordt.
Verder is is de het ook nog eens beregezellig.

Ronald

Door jouw, Sam, ben ik sporten weer leuk gaan vinden. Het is afzien af en toe maar dat is “lekker” volgens jou. En het resultaat is TOP! Ik ga er voor!

Marianne de Lange

Ik train sinds oktober 2010 3 x per week bij Sam. Ik ben 12 kilo afgevallen mede door de voedingsadviezen en doel gerichte trainingen. Op zondag ga ik mee met de bootkamp om in de buitenlucht aan mijn lijf te werken. Het is best zwaar maar met een leuke groep mensen hebben we ook veel lol, ik sla geen week over! Natuurlijk moet je het zelf doen maar door de professionele begeleiding van Sam wordt het een stuk makkelijker, Wie wil er nou niet van maat 40/42 naar maat 36/38?? Thanks Sam

Lilyan

Sam’s bootcamp is voor mij:
• Lekker bewegen in de buitenlucht
• Conditie opbouwen
• Gezelligheid

Bedankt Sam

Henk-Jan

Sam’s Bootcamp is een echte aanrader! Ik doe nu een aantal weken mee en met name mijn conditie is verbeterd en ik ben ook een stuk sterker geworden. Daarnaast is het heerlijk om in de buitenlucht te sporten met een leuke groep mensen!

Mike

Sinds januari doe ik elke zondag mee aan Sam`s Bootcamp.
De eerste keer was best zwaar maar ontzettend leuk.
We doen elke week wel wat anders dus het is heel afwisselend en omdat je met een hele groep gaat ook heel motiverend.
En het is veel makkelijker vol te houden dan in je eentje op de sportschool!
Na een paar keer merk je al goed dat je conditie verbeterd.
Ik ben al heel veel afgevallen, voel me veel fitter en heb meer energie.
Het is echt lekker om in het bos allerlei oefeningen te doen.
Als je op een goede manier wilt afvallen is dit echt een aanrader want met Sam`s hulp gaat dit zeker lukken.
Dus ik zou zeggen pak je sportspullen en kom mee doen!

Tamara

Sam’s bootcamp is TOP!
Het is altijd super gezellig. Het is heerlijk om buiten te sporten en doordat je in groepsverband bezig bent motiveer je elkaar al gauw om het onderste uit de kan te halen. Sam weet de oefeningen zo af te stemmen dat het voor iedereen haalbaar is. Ik ben er merkbaar fitter door geworden, echt een aanrader dus.

Sabine

Kniebuigen, lachen, rennen, klimmen, lachen, boomstammen tillen, nog weer lachen, springen en berg klauteren, tikkertje en weer lachen, boom knuffelen, touwen hangen en touw(tje) springen, tijgeren door het zand.

Diana Klerk